„F Trucks“ – importuotojas Čekijos Respublikoje

Kompanija „Ford Trucks“, viena didžiausių tarptautinių sunkiųjų sunkvežimių gamintojų pasaulyje, neseniai paskelbė apie įmonės „TURBOTRUCKS“ paskyrimą oficialiu išskirtiniu „Ford Trucks“ komercinės paskirties sunkiųjų sunkvežimių platintoju Rusijoje.

„TURBOTRUCKS“ jau daugiau kaip 20 metų atstovauja pirmaujantiems pasaulio prekės ženklams, ji turi daug sunkvežimių verslo patirties ir valdo įvairius su automobilių pramone susijusius verslus 9 Europos valstybėse. Pasinaudodama esamu plačiu tinklu, „TURBOTRUCKS“ teiks kompanijos „Ford Trucks“ klientams pardavimo, garantinio aptarnavimo, atsarginių dalių tiekimo ir naudotų sunkvežimių pardavimo paslaugas. Pasitelkdama įmonę „TURBOTRUCKS“, kompanija „Ford Trucks“ taip pat toliau plės savo tinklą, o po dviejų metų visi pagrindiniai jos transportavimo maršrutai apims pagrindinius Rusijos miestus. Dalių tiekimas ir platinimas taip pat yra gyvybiškai svarbi šios partnerystės dalis, o Maskvoje įsikūręs pagrindinis atsarginių dalių sandėlis vienu metu aptarnaus visus miestus. 

Ši nauja partnerystė buvo paskelbta ir pažymėta „Swissotel Hotel Moscow“ viešbutyje spaudos atstovams skirtame renginyje. Jame dalyvavo „Hoet Family and Ackermans & Van Haaren Investment Company“ investicinės kompanijos akcininkai bei įmonės „TURBOTRUCKS“ valdybos nariai - Piet Wauters (Pasaulinis vadovas) ir Serge Van Hulle (Rusijos padalinio vykdomasis direktorius), kompanijos „Fords Trucks“ Viceprezidentas Serhan Turfan, kompanijos „Ford Trucks“ Tarptautinių rinkų direktorius Emrah Duman, kompanijos „Ford Trucks“ Rusijos padalinio vykdomasis direktorius Bahadir Koc, kiti kompanijos „Ford Trucks“ ir įmonės „TURBOTRUCKS“ vadovai bei aukšti svečiai.

Kompanijos „Ford Trucks“ Tarptautinių rinkų direktorius Emrah Duman pažymėjo: „Nuo pat pirmųjų kontaktų supratome, kad abi šalys turi bendrą verslo viziją ir DNR, o ateityje viena kitai bus puikūs partneriai. Ši partnerystė leis mums restruktūrizuoti mūsų platinimo strategiją Rusijoje bei pasiekti sparčios pardavimų ir garantinio aptarnavimo tinklo plėtros, taip pat sudarys galimybę ženkliai pagerinti atsarginių dalių platinimą visoje Rusijoje. Kartu su mūsų naujuoju partneriu „TURBOTRUCKS“ esame pasiryžę užtikrinti aukščiausios kokybės klientų aptarnavimą ir teikti konkurencingus garantinio aptarnavimo sprendimus, pasitelkiant tam skirtą pardavimų, aptarnavimo ir atsarginių dalių tiekimo infrastruktūrą. Mums labai malonu būti įmonės „TURBOTRUCKS“ partneriu, tikiu, kad ji puikiai atstovaus mūsų prekės ženklui Rusijoje.“

E5 „Ecotorq“ variklis – „Ford Trucks“ galios šaltinis, technologija ir efektyvumas:

Ekonomiškesnis degalų naudojimas; didesnė galia iki 480 PS

Naujoji „Ford Trucks“ serija siūlo E5 standarto variklių variantus nuo 330 iki 480 PS. Naujausi „Ecotorq“ varikliai užtikrina ekonomiškesnį nei ankstesnės versijos degalų sunaudojimą ir yra konkurencingiausi šio segmento varikliai – tą patvirtina nepriklausomų organizacijų atliktas testas, ir tuo pat metu pasižymi geresnėmis sukamojo momento ir galios charakteristikomis, vairuojant bet kuriomis sąlygomis.

Naujieji „Ford Trucks“ modeliai yra galingesni, bet tuo pačiu turi didesnę stabdymo jėgą – stabdžių sistema yra septynis kartus stipresnė nei ankstesnės kartos variklių. Lėtintuvas ir variklio stabdis atitinkamai užtikrina 600kW ir 400kW stabdymo galią, o bendra stabdymo galia siekia 1 000 kW. Naujosios kartos „Ford“ sunkvežimiams šios funkcijos suteikia daugiau patikimumo ir saugumo. 

Visos transporto priemonės taip pat turi 10 mm, 500 megapaskalių važiuoklės rėmą, o tai dar labiau pagerina automobilio patvarumą.

Atpigo ir „Ford Trucks“ modelių garantinis aptarnavimas. Sumažintos techninio aptarnavimo išlaidos, o aptarnavimo laikotarpiai tapo ilgesni, siekiant sutrumpinti planinių prastovų laiką bei užtikrinti logistikos ir statybos sektoriuose veikiantiems „Ford“ klientams papildomą konkurencinį pranašumą. Aptarnavimo laikotarpis prailgintas iki 75 000 km, jis taikomas vilkikų ir statybos serijoms bei suteikia logistikos ir statybos sektoriuose veikiantiems klientams didžiausią techninio aptarnavimo konkurencinį pranašumą.

Šalto klimato sąlygoms skirtas komplektas

Patogumą vairuojant šaltoje ir drėgnoje aplinkoje užtikrinantį Šalto klimato sąlygoms skirtą komplektą sudaro šaltojo komplekto skysčiai, kabinos šildytuvas, šildomas priekinis stiklas ir elektrinis veidrodėlis. Kuriant šį komplektą, dvejus metus vyko transporto priemonių patvarumo bandymai imitacinėmis laboratorijos sąlygomis, o siekiant, kad jis atitiktų konkrečius klientų lūkesčius, buvo atlikti bandymai regiono kelių sąlygomis.

2 metų neribotos ridos garantija 

Kompanija „Ford Trucks“ yra pirmoji sunkiųjų sunkvežimių gamintoja, visam transporto priemonės garantiniam laikotarpiui taikomą standartinę dviejų metų neribotos ridos garantiją bei ilgus techninio aptarnavimo intervalus apjungusi su mažomis degalų sąnaudomis, kad kliento veiklos sąnaudos būtų minimalios. Kompanija „Ford Trucks“ taip pat siūlo galimybę neribotos ridos garantiją pratęsti tretiems metams. 

 
 
No Result
SEARCH