„F Trucks“ – importuotojas Čekijos Respublikoje

Kompanija „Ford Trucks“, viena didžiausių pasaulyje sunkiųjų sunkvežimių gamintoja, neseniai paskelbė pasirinkusi įmonę „F Trucks“ oficialiu „Ford Trucks“ komercinės paskirties sunkiųjų transporto priemonių pardavėju Čekijos Respublikoje. „F Trucks“ yra „Auto In“ ir „Kar Group“ įsteigta bendra įmonė.

Įmonė teiks pardavimo ir garantinio aptarnavimo paslaugas bei atsargines dalis kompanijos „Ford Trucks“ klientams Prahoje. „Ford Trucks“ taip pat toliau plės savo tinklą, pasinaudodama 5 papildomais įmonės „F Trucks“ filialais Čekijos Respublikoje. Iki 2018 m. įmonė „Auto In“ daugiau kaip 15 metų atstovavo pagrindinius automobilių prekės ženklus ir yra viena didžiausių „Ford“ pardavėjų Čekijos Respublikoje. „Kar Group“ plėtoja įvairias veiklas, įskaitant logistikos, atsarginių dalių pardavimo bei sunkvežimių ir autobusų aptarnavimo paslaugas.

Ši nauja partnerystė buvo paskelbta ir pažymėta „Corinthia Hotel Prague“ spaudos atstovams organizuoto renginio metu. Renginyje dalyvavo „Auto In“ ir „Kar Group“ įkūrėjai Milos Pavlicek ir Tomas Vratny, kompanijos „Ford Trucks“ Viceprezidentas Serhan Turfan, kompanijos „Ford Trucks“ tarptautinių rinkų direktorius Emrah Duman, kiti „Ford Trucks“, „Auto In“ ir „Kar Group“ vadovai bei aukšti svečiai.

Kompanijos „Ford Trucks“ Tarptautinių rinkų direktorius Emrah Duman pažymėjo: „Nuo pat pirmųjų kontaktų su abiem profesionaliomis verslo grupėmis supratome, kad abi šalys turi bendrą verslo viziją ir ateityje viena kitai bus puikūs partneriai. Labai džiaugiamės partneryste su „F Trucks“, pirmą kartą Čekijos Respublikoje pristatant mūsų komercinės paskirties sunkiųjų transporto priemonių liniją. Tapę „Ford Trucks“ platintojais, dabar jie plečia savo „Ford“ verslą, teikdami mūsų klientams platų gaminių asortimentą – nuo keleivinių automobilių iki komercinės paskirties sunkiųjų transporto priemonių. Kartu su naujuoju partneriu – įmone „F Trucks“, esame pasiryžę užtikrinti aukščiausios kokybės klientų aptarnavimą ir teikti konkurencingus garantinio aptarnavimo sprendimus, pasitelkiant tam skirtą pardavimų, aptarnavimo ir atsarginių dalių tiekimo infrastruktūrą. Tikiu, kad įmonė „F Trucks“ puikiai atstovaus mūsų prekės ženklui Čekijos Respublikoje.“

E6 „Ecotorq“ variklis – „Ford Trucks“ galios šaltinis, technologija ir efektyvumas:

Ekonomiškesnis degalų naudojimas; didesnė galia iki 480 PS

Naujoji „Ford Trucks“ serija siūlo E6 standarto variklių variantus nuo 330 iki 480 PS. Naujausi „Ecotorq“ varikliai užtikrina ekonomiškesnį nei ankstesnės versijos degalų sunaudojimą ir yra konkurencingiausi šio segmento varikliai – tą patvirtina nepriklausomų organizacijų atliktas testas, ir tuo pat metu pasižymi geresnėmis sukamojo momento ir galios charakteristikomis, vairuojant bet kuriomis sąlygomis.

Naujieji „Ford Trucks“ modeliai yra galingesni, bet tuo pačiu turi didesnę stabdymo jėgą – stabdžių sistema yra septynis kartus stipresnė nei ankstesnės kartos variklių. Lėtintuvas ir variklio stabdis atitinkamai užtikrina 600kW ir 400kW stabdymo galią, o bendra stabdymo galia siekia 1 000 kW. Naujosios kartos „Ford“ sunkvežimiams šios funkcijos suteikia daugiau patikimumo ir saugumo. 

Visos transporto priemonės taip pat turi 10 mm, 500 megapaskalių važiuoklės rėmą, o tai dar labiau pagerina automobilio patvarumą.

Atpigo ir naujųjų „Ford Trucks“ modelių garantinis aptarnavimas. Sumažintos techninio aptarnavimo išlaidos, o aptarnavimo laikotarpiai tapo ilgesni, siekiant sutrumpinti planinių prastovų laiką ir užtikrinti logistikos ir statybos sektoriuose veikiantiems „Ford“ klientams papildomą konkurencinį pranašumą. Aptarnavimo laikotarpis prailgintas iki 120 000 km, jis taikomas vilkikų ir statybos serijoms bei suteikia logistikos ir statybos sektoriuose veikiantiems klientams didžiausią konkurencinį pranašumą.

 
 
No Result
SEARCH